Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi tarafından verilen eğitimlerin sonunda başarılı olan öğrencilere düzenlenen törenle hediyeleri verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hasan Keşküş, gençlik merkezlerinde eğitim gören çocukların topluma faydalı birey olarak yetiştirildiğini belirtti.

Öğrencilerin yıl içinde dikkat çekici çalışmalara imza attığını kaydeden Keşküş, "Bizler her zaman görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Dolayısıyla bu güzelliklerin arttırılması yönünde bütün ekibimizle beraber hummalı çalışmalar yapmaktayız. Bundan sonra bu tür aktiviteler ve ödüllerle gençlerimizin başarısını ödüllendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haliliye Belediyesinin altyapı çalışmaları

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde yapılaşmanın olmadığı alanlarda yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Bağış, Hasan Kaya ve Mehmet Keskin ve birim müdürleriyle Devteşti Mahallesi 9706 Sokak'ta yapılan yeni yol açma çalışmalarını denetledi.

Demirkol, incelemeler sırasında çalışma yapan işçilerle sohbet etti.

Şanlıurfa'da kültür ve sanat

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi tarafından hazırlanan "Hayatlı Evin Hayaleti" adlı oyun tüm ilçelerde sahnelenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hasan Ocakoğlu'nun yazıp yönettiği, Şanlıurfa'da bir evde yaşanan olayların konu edildiği oyun, 14 kişilik oyuncu kadrosuyla vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Viranşehir ilçesindeki Mustafa Kemal Orta Okulu'nda sahnelenen oyuna vatandaşlar ilgi gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Fevzi Demirkol Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title