Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediyesi, ilçede bin yetim ve öksüz çocuğa bayramlık giysi hediye etti.

Siverek Belediyesi, ilçede bin yetim ve öksüz çocuğa bayramlık giysi hediye etti.

Belediye ekipleri tarafından tespit edilen çocuklara bayramlıklarını dağıtan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

İmkanlar nispetinde ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya gayret ettiklerini ifade eden Yılmaz, "Ramazanın başlamasıyla her gün bin kişiye iftarın yanı sıra 6 bin aileye gıda yardımında bulunduk. Ramazan Bayramı'na yönelik olarak bin yetim ve öksüz çocuğumuzu giydirmek için çalışma başlattık. Çocuklarımızın bayrama boynu bükük olarak girmelerine gönlümüz razı olmadı, bayramlıklarını hediye ettik" dedi.

Siverek'te sıcak hava

Vatandaşlar ilçede 42 dereceye ulaşan sıcak hava nedeniyle zor anlar yaşıyor.

Kimi vatandaşlar sıcaktan etkilenmemek için gölgelik alanlarda beklerken, dışarı çıkamk zorunda kalanlar ise şemsiyelerle güneşten korunmaya çalışıyor.

Sık sık kafalarına su dökerek serinlemeye çalışan vatandaşlar orucun da etkisiyle sıcak havadan olumsuz etkileniyor.

Vatandaşlardan Mevlüt Bayraktar, sıcak havada oruç tutmanın zorlaştığını belirterek bunun için mümkün olduğunca dışarıya çıkmamaya çalıştığını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Siverek Belediyesi Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title