Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek ilçesinde açıköğretim fakültesi sınavı yapıldı.

Siverek ilçesinde açıköğretim fakültesi sınavı yapıldı.

Açıköğretim Fakültesi Siverek Koordinatörü Prof. Dr. Murat Sevgili, 5 merkezde düzenlenen ve 2 bin 200 öğrencinin katıldığı sınavda, 500 öğretmenin görev yaptığını söyledi.

Öğrencilerden Gülşen Gönüllü ise sınavın ilçede yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha önceleri sınav için uzak illere gitmek zorunda kaldıklarını bunun da motivasyonlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Siverek Belediyesi'nin eğitim faaliyetleri

Siverek Belediyesi tarafından öğrenciler arası bilgi yarışması düzenlendi.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen ve 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler, gezi ile ödüllendirilecek.

Belediye Başkan  yardımcısı Hasan Postacı, belediye olarak amaçlarının ilçede eğitim seviyesinin yükselmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Belediye tarafından açılan 4 bilgi evinde eğitimin yanında çeşitli kültür ve sanat kurslarının da verildiğini belirten Postacı, "Yüzlerce öğrencimiz arasında yaptığımız bilgi yarışmalarının amacı   öğrencileri başarıya teşvik etmek, derslerinde başarı olmalarını sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Siverek Belediyesi Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title