Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Devlet Hastanesi bünyesinde fizik tedavi servisi hizmete girdi.

Viranşehir Devlet Hastanesi bünyesinde fizik tedavi servisi hizmete girdi.

Hastane Başhekimi Dr. İlhan Erkan ve beraberindeki heyet tarafından açılışı gerçekleştirilen servis hakkında uzman doktor Reşat İlişir de katılımcılara bilgi verdi.

Doğru tedavi uygulamasının önemine değinen Erkan, servisin işleyiş yöntemini anlattı.

Erkan, serviste modern cihazların kullanılacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Servisimiz, klasik fizik tedavi uygulamalarını kapsayacak şekilde tasarlanarak hastalarımızın hizmetine sunuldu. Hastanemizde çalışan uzman hekimler ve fizyoterapistlerden kurulu ekibimizle fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında her türlü hastalığa yönelik geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Amacımız, insanlarımızın sağlıklı, mutlu, güler yüzlü, dinamik ve gerekse ruhsal olarak tam bir doğal denge içerisinde olmalarını sağlamaktır."

Kadınlardan Kaymakam Erkal'a ziyaret

Türk Amerika İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı ve beraberindeki heyet, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ı ziyaret etti.

Sarı ve beraberindekiler, ilçedeki temasları kapsamında Kaymakam Erkal ile görüşerek, kadın istihdamı ve bilinçlendirilmesi konusunda yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Erkal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçede kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını sağlamaya yönelik verilen hizmetleri anlattı.

Kadınlara yönelik her türlü çalışmaya destek verdiklerini vurgulayan Erkal, iş kadınlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hamza Erkal Viranşehir Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title