Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa'da 8 ayda 3 bin 162 iş yeri denetlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, 8 ayda 3 bin 162 iş yerini denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, zabıta ekiplerince kent merkezi ve ilçelerde yapılan denetimlerde insan sağlığını bozacak ve üretim tarihi geçmiş ürünler toplandı.

Denetimlerde bozuk ürünlere el konulurken, 216 iş yeri ve 520 dilenci hakkında Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapıldı.

Öğrenci servisi ve şehir içi minibüslerini de denetleyen zabıta ekipleri, 5 bin esnafa gül ve çevre duyarlılığını anlatan çeşitli broşür dağıttı.

Vali Küçük, Suriyeli yazarlarla buluştu

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, kentte iki haftada bir yayınlanan El-Harmal gazetesinin Suriyeli yönetici ve yazarlarıyla bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Cevahir Konukevi'nde düzenlenen buluşmaya, Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Rakka Müftüsü Şeyh İzzettin, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Cuma Ağaç ve El-Harmal gazetesi yazarları katıldı.

Gazeteyle ilgili bilgi alan Küçük, Suriyelilerin kendi kültürlerini yaşatmaları adına yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ellerinden geldiği kadar Suriyeli yazarlara destek vereceklerini ifade eden Küçük, şunları kaydetti:

"Maalesef Suriye'de 4 yıldır devam eden bir savaş var. Zulümden kaçan bu kardeşlerimize yönelik devletimiz açık kapı politikası uygulamış ve bağrına basmıştır. Suriye'den gelen kardeşlerimiz bizim için mülteci değil misafirdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın bütün Suriyeli kardeşlerimize elimizden gelen tüm insani desteği verme gayreti içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfa Suriye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title