Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz, mahalle gezilerini sürdürüyor.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, mahalle gezilerini sürdürüyor.

Yılmaz, ilçeye 30 kilometre mesafedeki Katırkuyu köyünü ziyaret ederek, vatandaşlarla görüşüp, sorunlarını dinledi. Burada bir düğün törenine de katılan Yılmaz, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, katılımcı belediyecilik anlayışıyla halkın acılarına ve sevinçlerine ortak olmaya çalıştıklarını söyledi.

Siverek'te odun satışında düşüş

Siverek'te doğalgazın yaygınlaşmaya başlaması nedeniyle odun ve kömür satışlarında düşüş yaşanıyor.

İlçedeki odun ve kömür satıcıları, son iki yıldır doğalgazın yaygınlaşmasıyla soba kullanımının düştüğünü, bunun da odun ve kömür satışlarına olumsuz yansıdığını belirttiler.

Odun satıcısı Sefer Yeşildağ, geçmiş yıllarda günlük yaklaşık 10 kantar odun satışı yaptıklarını ancak bu yıl bunun en fazla 3 kantara çıktığını kaydetti.

Doğalgazın gelmesinin işlerini olumsuz etkilediğini ifada eden Yeşildağ, tonu 390 lira olan odunun, doğalgazın kullanılmadığı bölgelerden talep gördüğünü ifade etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Şanlıurfa Yeşildağ Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title