Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Birecik ilçesine yeni atanan öğretmenler çiçeklerle karşılandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) Birecik ilçesine yeni atanan öğretmenler,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Maksut Yüksekkaya tarafından çiçeklerle karşılandı.

Öğretmenlerin eğitim camiasına katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksekkaya, sevgi azim ve hoşgörüyle öğretmenlerin çocuklara değer katacaklarına inandığını söyledi.

Her zaman öğretmenlerin yanında olacağını ifade eden Yüksekkaya, şunları kaydetti:

"Sizlerin yetiştireceği bir neslin daha akıllı, daha zeki olacağını ve eğitime çok büyük katkılar katacağınızı ümit ediyorum. Sıkıntılarınıza destek olup hiç bir zaman genç öğretmenlerimizi yanlız bırakmayacağız. Mili eğitim personeli öğretmenlere her konuda yardımcı olacaktır. Hepinize başarılar diliyorum.

Harran ilçesine atanan öğretmenler görevine başladı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Harran ilçesine atanan 335 öğretmen de görevine başladı.

Kaymakam Muhammet Selami Yazıcı, yaptığı açıklamada, yeni atanan öğretmenlerin görevine başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni atanan öğretmenlerle birlikte ilçede öğretmen açığının büyük ölçüde giderildiğini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı ise öğretmenlerin bir hafta boyunca uyum eğitimine tabi tutulacaklarını belirterek,  tüm öğretmenlere başarılar temennisinde bulundu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

şanlıurfa birecik harran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title