Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

“Kıtalararası Köprü Anadolu’nun İlk Neololitik Toplumları Uluslararası Sempozyumu” yapılacak.

"Kıtalararası Köprü Anadolu'nun İlk Neololitik Toplumları Uluslararası Sempozyumu" 21 Eylül'de başlayacak.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, bir süre önce vefat eden Göbeklitepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Klaus Schmidt anısına düzenlenecek sempozyum 21-23 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Sempozyumda başta Göbeklitepe olmak üzere Anadolu'daki bir çok neolitik alanla ilgili neolitik dönem arkeolojisi alanında çalışmalar yapan yurt dışından ve yurt içinden bilim adamları sunumlar yapacak.

AK Parti Ceylanpınar Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Ceylanpınar eylül ayı Danışma Meclisi Toplantısı İl Başkanı Yusuf Eğilmez başkanlığında yapıldı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, toplantıya, İl Başkan Yardımcısı Haci Yaygın, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Eğilmez, Ceylanpınar ilçesinin sınıra yakın olmasından kaynaklanan sıkıntılar yaşandığını ancak  Belediye Başkanı Atilla'nın tüm sorunları çözmek için çaba harcadığını ifade etti.

Atilla ise ilçede sıkıntılar yaşandığını fakat Ceylanpınar halkına hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, hizmet noktasında bir engel tanımayacaklarını kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Menderes Atilla Ceylanpınar Şanlıurfa Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title