Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Haliliye Belediyesi'nde çalışan temizlik işçilerinin maaşına zam yapıldı.

Haliliye Belediyesi'nde çalışan temizlik işçilerinin maaşına zam yapıldı.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yaptığı yazılı açıklamada, temmuz ayı itibarıyla temizlik işlerinde çalışan 300 personelin maaşına 150 lira zam yapıldığını belirtti.

İşçilere maaş zammının yanında ramazan paketi de dağıttıklarını ifade eden Demirkol, ilerleyen dönemlerde yine belediye bütçesinden işçilere zam yapmanın yollarını bulmaya çalışacaklarını kaydetti.

İşçilere işlerini severek yapmalarını tavsiye eden Demirkol, "İşinizi severek yapın, sevmeyerek yaptığınızda bir saatlik zaman bir gün gibi gelir. Bir kişinin bile işini aksatması kurumumuza mal olur. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için çok önemli. Aldığımız maaşı hak edelim" diye konuştu.

Siverek'te gıda yardımı

Siverek Belediyesince ihtiyaç sahibi bin aileye gıda yardımı yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayının bereketiyle ellerinden geldiği kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkıda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

Belediye tarafından daha önce tespit edilen bin aileye gıda paketi dağıtarak bir nebze de olsa gönüllerini almaya çalıştıklarını ifade eden Karakaş, bu tür yardımları ramazan ayı dışında da devam ettirmek istediklerini kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Fevzi Demirkol Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title