Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Vali Vekili Yılmaz, "Şanlıurfa Marka Şehir" toplantısına katıldı

Şanlıurfa Vali Vekili Cengizhan Yılmaz, Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından düzenlenen "Medeniyet inşası, Türkiye vizyonu" adı altında gerçekleştirilen "Şanlıurfa Marka Şehir" Toplantısına katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen toplantıda, Yılmaz'ın, Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin katıldı.

Üç oturum şeklinde düzenlenen toplantıda, "Şanlıurfa'nın markalaşma yolunda nasıl bir stratejik vizyona sahip olması gerektiği, Medeniyetin şehirlerin gelişimine doğrudan etkisi ve Şanlıurfa'nın markalaşma yolunda izleyebileceği adımlar üzerinde" katılımcılara bilgi verildi.

Öğrencilere "Güvenli internet"  kullanımı eğitimi verildi

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, öğrencilere "Güvenli internet"  kullanımı eğitimi verdi.kente 25 okulda "Güvenli Okul Güvenlik Eğitim" projesi kapsamında toplam 3 bin öğrenciye eğitim verildi.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internete ulaşımın daha kolaylaştığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gençlerimizin internete ulaşım bu kadar kolay olması aynı zaman da tehlikelerde bu kadar yakınlaşmasını neden olmuştur. İlimizde bulunan 25 okulda öğrencilerimize ve öğrenci velilerine eğitimlere vererek güvenli internet ve bilgisayarın daha güvenli kullanımı konusunda bir farkındalık oluşturma, interneti nasıl daha verimli kullanma ve sosyal medya kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Eğitime katılan öğrenci ve öğrenci velilerine güvenli internet ve teknolojik aletlerinin kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmıştır" - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Yılmaz Türk Şanlıurfa Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title