Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Polat, beraberindeki birlik üyeleri Naif Kaçmaz, Şahban Kılıç ve Talat Akay, belediyenin  Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz'ü  makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Polat, yaptığı açıklamada kentte daha güçlü bir basın için büyükşehir belediyesi desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak, belediye çalışmalarını yakından takip edeceklerini belirtti.

Basın İlan Kurumu'nun kentte faaliyet göstermeye başlaması ile 8 gazetenin resmi ilan aldığını anımsatan Polat, "Büyükşehir belediyesinin de desteği ile daha güçlü bir yerel basının oluşması mümkündür. Bu kapsamda basın ile el ele bir belediyenin varlığını önemsiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şengöz de, Şanlıurfa basını  için önemli projelerinin olacağını belirterek, yeni yapılacak belediye hizmet binasında tüm basın mensuplarının faydalanacağı bir irtibat salonun oluşturulacağını söyledi.

-AK Parti Milletvekili Gülpınar Siverek'te

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek 'te incelemelerde bulundu.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Gülpınar ile beraberindekiler, ilçedeki temaslarının ardından  Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret etti, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, göreve yeni başladıklarını anımsatarak sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Gülpınar, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kasım Gülpınar Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title