Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Kadın kursiyerler, Birecik ve Halfeti'yi gezdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tarafından Veysel Karani Kadın Kültür Merkezi  eğitim alan kadınlar yönelik gezi düzenlendi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, kültür merkezinde eğitim alan 30 kadın Birecik ve Halfeti ilçesinde turistik mekanlarını gezdi. tekne turu yaptı.

Açıklamada görüşlerine yen verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, kadınların geleceği, mutluluğu, refahı,  her türlü sorunları aynı zamanda kendi sorunları olduğunu söyledi.

Toplumun yapı taşı kadınların mutluluğu bir çok şeyden önemli olduğunu ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Hayatın her aşamasında bizimle olan kadınlarımızı baş tacı yapan milletin mensuplarıyız. Kadınlarımızın geleceği, mutluluğu, refahı, sağlığı kısacası her türlü sorunları aynı zamanda bizim sorunlarımızdır. Çünkü sağlıklı nesiller önce aileden başlar, ailenin de en büyük ferdi kadınlarımızdır. Yenişehir gençlik Merkezi'mizin düzenlediği bu etkinliklerle kadınlarımız gezme fırsatı elde ettiler. Gençlik merkezi müdürü Abdullah Canbeyli'ye ve personellerine çalışmalarından dolayı kutluyorum."

Siverek Belediye Başkan yardımcıları değişti

Siverek Belediye Belediye Başkan yardımcılığı görevlerine, Hasan Baydilli ve Hasan Karakaş getirildiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, yeni görevlerine başlayan Baydilli ile Karakaş makamında tebrikleri kabul etti.

Açıklamada görüşlerine yer  verilen Baydilli, yıllardan beri çeşitli kamu kurumlarında görev yaptığını belirterek "Siverek'i ve sorunlarını iyi biliyoruz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımız destekleri  ve gayretleriyle halkımıza  en iyi hizmeti  vermek amacıyla  tüm gücümüzle  çalışacağız" dedi.

Siverek Kaymakamı Erkal'dan Yılmaz'a ziyaret

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Erkal,  görevinde başarılar diledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfa Siverek Halfeti Birecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title