Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Ortaöğretime geçiş sınavı değerlendirme toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce 2013-2014 eğitim-öğretim yılında yapılacak ortaöğretime geçiş sınavı değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen toplantıda sınavla ilgili Milli Eğitim Bakanlığın yapmış olduğu düzenlemeler görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci toplantıda yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığınca bir süre önce konuyla ilgili yaptığı toplantısına katıldığını belirtti.

Toplantının çok verimli geçtiğini anlatan İlci, okul müdürlerinden tüm öğrencilerin e-okul bilgilerinin kontrol edilerek eksik ya da yanlışlıkların gidermelerini, yeni sınav sistemiyle ilgili tereddütleri gidermek  için öğretmen, öğrenci ve velileri ile bilgilendirme toplantıları yapılacağını söyledi.

- Şanlıurfa Belediyesi'nin çalışmaları

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Devteşti Mahallesi'nde yol çalışmalarını inceledi. Fakıbaba, yaptığı yazılı açıklamada, kentin son çevre yolu olan 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın içinden geçen yolu trafiğe açmak için Açıksu caddesinde hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Fakıbaba,şunları kaydetti:

" Askeriyenin içinden geçen yolu Acıksu caddesine bağlayacağız. Esasında şu an askeriyenin içinden geçen yol hazır. Ancak Devteştinde duble yol çalışmamız devam ediyor. Tahmin ediyorum çok kısa zaman içinde bitecek. Çünkü Devteşti duble yol bitmeden askeriyenin içinden geçen yolu açtığımızda Açıksu'da yaşayacağız. Bu bağlamada önce Açıksu caddesini hazırlıyoruz. İnşallah çok kısa zamanda askeriyenin içinden geçen yolu da trafiğe açmış olacağız." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Eşref Fakıbaba Metin İlci Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title