Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Taşeron işçiler haklarının iyileştirilmesi talebiyle yürüdü

Viranşehir'de taşeron işçiler sosyal haklarının iyileştirmesi talebiyle yürüyüş düzenledi.

Kışla Mahallesindeki eski belediye binası önünde toplanan yaklaşık 150 işçi Ceylanpınar Caddesi'nde bulunan Maliye Parkı'na sloganlar eşliğinde yürüdü.

Hikmet Burun, burada grup adına yaptığı açıklamada, emeklerinin karşılığı olarak yaşam standartlarının güçlendirilmesini talep ettiklerini belirterek, taşeron işçilerin devlet güvencesi altına alınmasını istedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından grup dağıldı.

Belediyeden cephe iyileştirmesi çalışması

Şanlıurfa Belediyesince başlatılan cephe iyileştirmesi çalışmaları sürüyor.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Koruma Amaçlı İmar Birimince Yusuf Paşa Mahallesindeki "Kapaklı Pasajı, Japon Pasajı ve Dünya Ticaret Merkezi"nin yer aldığı sokaklarda cephe iyileştirmesi çalışması gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, çalışma alanındaki bölge esnafını ziyaret ederek, dilek ve temennileri dinledi.

Şanlıurfa'da ticaretin kalbi olarak sayılan Pasaj sokağının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Fakıbaba, şunları kaydetti:

"Urfa'nın her yerinde olduğu gibi burada da çalışmamız sürüyor. Daha önceleri kötü durumda iken şimdilerde tertemiz bir görünüme kavuşturulan sokak Urfa'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak merkezleri arasında yer alıyor." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Eşref Fakıbaba Ceylanpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title