Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr.

Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr. Selim Topçu atandı.

Topçu, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl kardiyoloji uzmanı olarak atandığı hastaneye başhekim olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Hastanede 28 doktorla sağlık hizmeti verdiklerini ifade eden Topçu, gelecek ay içerisinde dijital röntgen sistemine geçeceklerini, yeni atama döneminde ek olarak kadın doğum ve kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı talebinde bulunduklarını kaydetti.

-CHP Milletvekili Demir, Siverek'te

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Siverek'te çiftçilerle bir araya geldi.

Karakeçi ve Mızar köylerinde çiftçilerin sorunlarını dinleyen Demir, çiftçilerin yaşadığı sıkıntıları meclisi taşıyacağını belirtti.

Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada köylerde çiftçilerin sulama ve elektrik gibi sorunlar yaşadığını iddia etti.

Bölgede çiftçilerin büyük sıkıntılar yaşadığını ileri süren Demir, şunları kaydetti:

"Bugün devlet burada kimisine cazibeli su kullandırıyor, kimileri ise kendi imkanları doğrultusunda kuyu açarak sulama yapıyor. Sonuçta insanlar kendi ekmek parası için üretim yapıyorlar. Ciddi bir olayla ve haksızlıkla karşı karşıyayız. Birileri yüzde 600-700 kullanım payı verirken diğer taraftan cazibeli su ile sulama yapan çiftçi arasında gerginlik oluşturmaktadır. İkinci büyük sorun ise abonelikler. Buradaki çiftçilerin abonelikleri kolaylaştırılmamış. Şuana kadar abonelik ile ilgili ne valilik ne de hükümet herhangi bir çalışma yapmamış."

-Gazetecilere plaket-

Eski Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Ayhan Tufan, gazeteci Sait Aydın'a plaket verdi.

Hastanede düzenlenen törende, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de yılın ambulans şoförü seçilen ve ödülünü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den alan Hüseyin Arslan ile gazeteciler Aydın ve Uğur Kuş'a plaket verildi.

Dr.Tufan törenin ardından yaptığı açıklamada İstanbul'da çalışacağından dolayı başhekimlik görevinden istifa ettiğini anımsatarak hastanede görev yaptığı 9 aylık süreçte başarılı işler yapmaya çalıştığını ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Demir Selim Topçu Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title