Haberler

Şanlıurfa'daki Şüpheli Ölüm

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, evinde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kadının kocası tutuklandı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, evinde yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kadının kocası tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Karacurun Mahallesi'nde yaşayan ve kafasından yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybeden Fatma Kente'yle (78) ilgili kocası Bozan Kente'nin (80) de aralarında olduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlılar arasındaki Kente çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 4 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bozan Kente, 17 Temmuz Pazar günü, arabayla evinin önüne gelen silahlı bazı kişileri gördüğünü ileri sürerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurmuş, polis ekipleri, söz konusu adreste Fatma Kente'yi hareketsiz halde bulmuştu. Kafasından yaralı olduğu belirlenen ve olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Hilvan Devlet Hastanesine kaldırılan Kente, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Hilvan 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title