Haberler

Şanlıurfa'daki çifte kardeş cinayetinin ortaya çıktı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde ağabeyleri tarafından 2 kardeşin ne için öldürüldüğü ortaya çıktı. Çifte kardeş cinayetin arkasında ekmek bayilerini paylaşamama tartışması yatıyormuş.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Aydınlı Mahallesi'nde önceki gün yakınlarının bir nişan merasiminde bulunan Şahin kardeşlerin kavgası çifte cinayetle sonuçlanmıştı. İddiaya göre, akrabalarının nişan merasimi davetinde Salih Şahin ve 2 kardeşi arasında tartışma yaşandı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Abi Salih Şahin birden silahına sarıldı ve kardeşleri 38 yaşındaki Mehmet ve 40 yaşındaki Mustafa Şahin'e ateş etti. Ağabeyleri tarafından adeta mermi yağmuruna tutulan kardeşler, olay yerinde hayatını kaybetti.

3 KARDEŞ DE EKMEK İMALATÇISIYDI
Hayatını kaybeden 2 kardeşten birinin Aligör'de diğerinin de kent merkezinde ekmek imalatı yapan unlu mamul işletmesinin bulunduğu, kavganın da kendileri gibi unlu mamulcü olan ağabeyleri ile anlaşmazlık üzerine çıktığı öğrenildi. İddiaya göre kardeşler bayi paylaşım konusunda aralarında bir süredir sıkıntı yaşıyordu. Nişan düğünün de yine tartışma yaşanması üzerine ağabey Salih 2 kardeşini de gözünü kırpmadan öldürdü.(Kaynak: Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yaşam Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title