Haberler

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza: 9 Yaralı

Şanlıurfa'da, çöp kamyonu ile 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da, çöp kamyonu ile 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Şanlıurfa- Gaziantep karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Suruç'ta toplanan çöpleri, Şanlıurfa'daki çöp arıtma tesisine götüren sürücüsü öğrenilmeyen 63 FE 328 plakalı kamyon, arıza yapınca yolda durdu. Bu sırada çöp kamyonuna arkasında gelen 33 yaşındaki Alper Gürgentepe yönetimindeki 06 EU 0261 plakalı otomobil çarptı. Bu sırada aynı yönden gelen 40 yaşındaki Hüsnü Taşer yönetimindeki 06 SU 370 plakalı otomobil ile sürücüsü öğrenilmeyen 63 ZF 520 plakalı otomobil de kazaya karıştı. Karayolunun trafiğe kapanmasına yol açan zincirleme kazada Hüsnü Taşer, Alper Gürgentepe, Meryem Ünlü, Mehmet Kılıç, Eda Yıldız, İbrahim Demirkol, Davut Taşer, İsa Taşer ve Aysel Taşer yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere götürüldü. Ulaşıma kapanan yol ise kazaya karışan araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gürgentepe Gaziantep Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title