Haberler

Şanlıurfa'da Trafik Kazası: 4 Ölü, 7 Yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan kazada 4 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Siverek - Viranşehir karayolunun 6. kilometresinde henüz sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen, karşı istikametlerden gelen iki araç kafa kafaya çarpıştı.

3 KİŞİ OLAY YERİNDE, 1 KİŞİ YOLDA CAN VERDİ

Kazada isimleri öğrenilemeyen 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Sağlık ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 57 yaşındaki Zeruk Hançer, yolda hayatını kaybetti.

Kazada yaralananların isimleri ise şöyle açıklandı:

"Şehriban(23),
Beyzanur(2),
Ayten (28)Temelli ile
Celile(70),
Cemil(34) Hançer,
Ruşen Sayan(35),
Hadi Sancar(58)."

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Viranşehir Şanlıurfa Siverek Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Raşow Mobil-ANDROID:

haberi yapan arkadaş muz cumhuriyetindemi yaşıyor daha jandarma ile polisin ayrımını yapamıyor, bari fotoğraflara bak haber hazırlarken

2
1
yanıtYanıtla
sivereklimobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun : önemli olan ehliyet alip almamak deyil kaderlerinde varsa zaten şöfürlükte profesiyonel olsa dahi olacak olacak ga çaree yoktur her biri bii sekilde ölecek kimisi kazaylan, kimisi elektriklen, kimisi suda bogulacak kumisi intihar edecek vesayree anliyacagin soz konusu ehliyeti bakaldan alip almamak deyil kardesim dedigim gibi olacaga care yok....

0
0
yanıtYanıtla
hasan:

lütfen düzgün yorum yazın yaffff

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title