Haberler

Şanlıurfa'da PKK'nın Gençlik Yapılanmasına Operasyon: 20 Gözaltı (2)

Gözaltı SAYISI 30 OLDU Şanlıurfa merkez Suruç, Birecik ve Ceylanpınar'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltı sayısı 30'a yükseldi.

Gözaltı SAYISI 30 OLDU

Şanlıurfa merkez Suruç, Birecik ve Ceylanpınar'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltı sayısı 30'a yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında, Ceylanpınar'da iki polisin şehit edildiği evin sahibi de bulunuyor.

Ceylanpınar İlçesi'nde polis memurları Okan Acar ile Feyyaz Yumuşak'ın şehit edilmesinin ardından başlatılan operasyon kapsamında Ceylanpınar'da bu sabah düzenlenen operasyonlarda Ömer Kılıç, Ayşe Işık, Elif Bozan, Derviş Konur, Berfin Sürer, Yılmaz Altunay, Orhan Can, Uğur Altun, Aslan Bulut, Vedat Fırat, Eyüp Polat, Ömer Aslan, Murat Donuker, Aslan Kahraman, Zülfikar Işık ile polislerin şehit edildiği evin sahibi olan Lütfi Abir gözaltına alındı.

Suruç ve Birecik'te yapılan operasyonlarda ise 14 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerle birlikte çok sayıda örgütsel doküman da ele geçirildiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Şanlıurfa Ayşe Işık Birecik Politika Güncel Haberler

title