Haberler

Şanlıurfa'da Komşu Kavgası 2 Yaralı, 1 Gözaltı

Şanlıurfa'da, aralarında husumet bulunan 2 komşu aile arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya döndü. Kavga sırasında öfkelenen kadın, komşusu ile kendilerini ayırmaya çalışan bir başka kişiyi bıçakla yaraladı.

Olay, öğle saatlerinde Hekimdede Mahallesi 944'üncü sokakta meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan birbirine komşu Demirel ile Taş aile fertleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede 2 aile fertlerinin katılımıyla büyüyen tartışma bıçak ve taşların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında öfkelenen Sevda Demirel isimli kadın, yanındaki bıçak ile tartıştığı komşusu Mustafa Taş ile kendilerini ayırmaya çalışan Ömer Küncü'yü bıçakla yaraladı. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağırılan polislerin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, 2 yaralı ambulansla hastaneye götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis 2 kişiyi yaralayan Sevda Demirel'i gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Taş Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title