Haberler

Şanlıurfa'da, Koku Üzerine Açılan Evde Ceset Bulundu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, ağır koku şikayetiyle girilen evde vücudunun bir çok yerinden bıçaklanmış Suriyeli olduğu tahmin edilen bir kişinin cesedi bulundu.

Olay, öğleden sonra Ahmet Yesevi Mahallesi'nde meydana geldi. Yeni yapılan 3 katlı binanın Suriyelilerin kaldığı 2'nci katından kötü kokular geldiğini farkeden komşuları kimseye ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Bina sakinleri, ihbar üzerine gelen polislere, 20 gün önce eve Suriyeli bir çiftin kiracı olarak geldiğini ve 10 gündür kendilerini görmediklerini ifade ederek, kötü kokudan rahatsız olduklarını anlattı. Yapılan araştırmada evde kimin kaldığına ilişkin bilgiye ulaşamayan polisler, telefonla bilgilendirdikleri Cumhuriyet Savcısı'nın izniyle evin kapısını kırarak içeri girdi.

DEFALARCA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

İçeriye giren polisler, bina sakinlerini rahatsız eden kokunun; üzerinden kimlik çıkmayan ve 10 gün önce defalarca bıçaklandıktan sonra öldürülen Suriyeli olduğu tahmin edilen kişinin cesedinden geldiğini saptadı. Duvarda kan izleri bulunan odada bıçaklanarak öldürülen 20-25 yaşlarındaki kişiye ait ceset, olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri Suriyeli olduğu tahmin edilen cesedin kimliğini ve kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title