Haberler

Şanlıurfa'da Kapalı Yüzme Havuzu Çalışmaları

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yapımı süren kapalı yüzme havuzunun 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması bekleniyor.

Temel kazısı başlayan Kapalı Yüzme Havuzunun, uluslararası müsabaka ölçülerine uygun olacak Hem ortam ısıtmalı hem yerden ısıtmalı, hem su ısıtmalı, tribünü olan kafeteryası bulunan Kapalı Yüzme Havuzunun 4 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Mahmut Kırıkçı, belediye olarak 3 tane yüzme havuzunu kentin hizmetine sunduklarını hatırlatarak "Belediyemiz, binlerce gencimiz geçen yaz ve bu yaz yüzme havuzlarımızdan yararlandı. Ücretsiz kurslarımızdan yüzme örgendi. Günün her saatinde sıcak yaz aylarında serinlemek üzere gençlerimiz yüzme havuzlarına hücum etti. Bu ilgiyi gören belediyemiz yaz aylarından sonra kapanan sezonda devam etmesi amacıyla kapalı yüzme havuzu yapılmasına karar verdi. Şuanda gördüğünüz havuz yarı olimpik ölçülerde. Uluslararası müsabakalar ölçülerine uygun. Hem ortam ısıtmalı hem yerden ısıtmalı, hem su ısıtmalı, tribünü olan kafeteryası olan sosyal tesisi olan ve kapalı bir havuz olacak yapım süresi 4 ay, 4 ay sonra inşallah hem beraber gençlerimize ve şehrimize böyle mükemmel bir tesisi kavuşturmuş olacağız" dedi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title