Haberler

Şanlıurfa'da HDP'li Vekiller Tebrikleri Kabul Etti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, HDP'den milletvekili seçilen Osman Baydemir, Dilek Öcalan, İbrahim Ayhan, Leyla Güven ve Ziya Çalışkan, parti binasında tebrikleri kabul etti.

Şanlıurfa'da HDP'li vekiller tebrikleri kabul etti

ŞANLIURFA'da, HDP'den milletvekili seçilen Osman Baydemir, Dilek Öcalan, İbrahim Ayhan, Leyla Güven ve Ziya Çalışkan, parti binasında tebrikleri kabul etti. HDP İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende milletvekili seçilen Osman Baydemir, Dilek Öcalan, İbrahim Ayhan, Leyla Güven ve Ziya Çalışkan, partililerle bir araya geldi. Törende konuşan Osman Baydemir, barış dilini kullanacaklarını belirterek, hükümetin tecelli etmesi için katkı sunacaklarını söyledi. Baydemir, şunları söyledi: "Seçim sonuçlar bütün tüm Türkiye halklarına hayırlı olsun. Bize düşen şimdi maraton başladı ve bu maratonda başta Şanlıurfa halkı olmak üzere bütün insanlarımıza layık olmanın çabasını ortaya koymaktır. Çok açık ve net söylüyorum her zaman barış temel duruşumuz olacaktır. Dilimiz, barışın dili olacaktır ve dilimiz, barışı inşa etme dili olacaktır. Şüphesiz ki eşitlik temelinde, özgürlük ve adalet temelinde birlikte yaşamın mücadelesini ortaya koyacağız. Şimdi toparlanma zamanıdır. Ankara'da bir hükümet kurma çabası ve çalışmaları başlamış bulunuyor. Doğrusunu ifade etmek gerekirse, bize düşen de hükümet kim olursa olsun ve nasıl tecelli ederse etsin öncelikle HDP'nin duruşu, hükümetin tecelli etmesini kolaylaştırmak ve katkı sunmaktır. Şanlıurfa halkının huzur, refah ve kalkınması için yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Baydemir İbrahim Ayhan Dilek Öcalan Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title