Haberler

Şanlıurfa'da Haber Alınamayan İnşaat İşçisi

Siverek ilçesinde, yaklaşık 9 aydır haber alınamayan ve öldürüldüğü iddia edilen Bayram Dişkaya'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Siverek ilçesinde, yaklaşık 9 aydır haber alınamayan ve öldürüldüğü iddia edilen Bayram Dişkaya'yı arama çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, inşaat işçisi 34 yaşındaki Dişkaya'nın yakınlarının kayıp başvurusu üzerine çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili gözaltına aldığı aralarında Dişkaya'nın eşi P.D'ninde bulunduğu zanlıların ifadeleri doğrultusundan dün Atatürk Barajı göletinde arama çalışması başlatmıştı.

İlk gün herhangi bir bulguya ulaşmayan Şanlıurfa Sualtı Polisi ekipleri, bugün göllete arama çalışmalarına devam etti.

Bölgede çalışmaları takip eden Bayram Dişkaya'nın babası Hasan Dişkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada oğlunun ölü veya diri bulunması için yetkililerden yardım beklediğini söyledi.

Çocuğunun öldürüldüğünü ileri süren Dişkaya, "Mersin'de bir kayıp oldu, dünya ayağı kalktı. 8 aydır oğlum kayıp öldürmüşler, devlet oğlumu çıkarmıyor. Allah rızası için benim oğlumu bulun, benim gücüm kalmadı" şeklinde konuştu.

Bu arada Dişkaya'yı öldürdükleri iddiasıyla Siverek Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan Dişkaya'nın eşi P.D, Mustafa Ç, Mehmet V. ile Faruk K. yapılan sağlık kontrolün ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Sorgulamaları devam eden zanlıların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Siverek ilçesinde, yaklaşık 9 aydır kendisinden haber alınamayan Bayram Dişkaya ile ilgili çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dişkaya'nın eşinin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Siverek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title