Haberler

Şanlıurfa'da Genç Gönüllüler Aranıyor

Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun ile gençlere yönelik Çevre Gönüllülüğü Eğitimi 29-30 Nisan-1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek.

Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun ile gençlere yönelik Çevre Gönüllülüğü Eğitimi 29-30 Nisan- 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek olan Eğitimin amacının, çevreye olan duyarlılığın, sorumluluğun ve bilincin arttırılmasını sağlamak. Gençlerin doğayı tanımalarını ve doğada zaman geçirmelerini sağlayacak faaliyetler düzenlemek olduğu belirtilirken yöntemin de, eğitim programlarının ikisi genç erkeklere, ikisi genç bayanlara yönelik olmak üzere yılda 4 kez gerçekleştirileceği, hedef kitlenin 18-29 yaş arasındaki genç erkekler olduğu belirtiliyor. Eğitimin Tarihinin, 28 Nisan 2016 Perşembe günü konaklama yerine giriş, 02 Mayıs 2016 Pazartesi sabahı konaklama yerinden çıkış olarak belirtilirken, katılımcılara programa kabul edildiklerine dair bilginin de 20 Nisan 2016 günü sistem üzerinden gönderileceği belirtildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; katılımcıların seçilmesinde Üniversite öğrencisi veya mezunu, gönüllü faaliyetlerine katılmış ya da katılmakta olan, doğa ve çevre konusunda faaliyet gösteren kamu-özel-Sivil Toplum Kuruluşlarının etkinliklerine katılan, gönüllü erkeklere öncelik tanınacak ve eğitime katılan genç gönüllülere katılım belgesi verilecek. Konaklama ve yemek masrafları ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacak. Katılımcıların otobüs veya tren bilet ücretleri eğitim sonunda imzalayacakları belgeye istinaden bildirecekleri hesaplarına aktarılacak. Uçak ve şahsi araçlarla yapılan ulaşımda otobüs ve tren rayiç bedelleri dikkate alınacak olup, ulaşım bedelleri dışında herhangi bir ücret ödemesi yapılmayacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü yetkilileri, 29-30 Nisan 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa'da gerçekleştirilecek olan Çevre Gönüllülüğü Eğitimine katılacak olan gençleri uyarmayı da ihmal etmedi.

Eğitim programı kapsamında, hemen herkes tarafından sevilen, sayılan ve tanınan ünlü sinema sanatçıları Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit tarafından 'Doğa ve Çevre Sevgisi' konulu söyleşi ile Çevre Psikolojisi ve Çevre Uygulamaları anlatılacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hülya Koçyiğit Şanlıurfa Ediz Hun 1 Mayıs Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

murat:

insanlar bir arada olmalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title