Haberler

Şanlıurfa'da Çözüm Süreci Paneli

Güncelleme:

Şanlıurfa Belediyesinin ev sahipliğinde "Çözüme Doğru Barışı Kim İster Kim İstemez" konulu panel düzenlenecek.

Şanlıurfa Belediyesi'nin ev sahipliğinde çözüm süreci ile ilgili 6 Nisan Cumartesi günü "Çözüme Doğru Barışı Kim İster Kim İstemez" konulu panel düzenleneceği bildirildi.

Şanlurfa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 6 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 19.00 da başlayacak panelde, gazeteci ve yazarların "Çözüme Doğru Barışı Kim İster Kim İstemez" konusu üzerine konuşacakları belirtildi. Açıklamada, "Şanlıurfa Belediyesi'nin Esentepe'deki Nikah ve Konferans Salonunda gerçekleşecek panelin konuşmacıları arasında gazeteci yazar Mehmet Ocaktan, Elif Çakır, Nuh Yılmaz, Sibel Eraslan ve Mustafa Akyol bulunuyor. Tarihin sıfır noktası olarak nitelendirilen ve 12 bin yıllık geçmişi bulunan Şanlıurfa'da tarihe yolculuk turuna da çıkacak olan Star Gazetesi'nin yazarlarından oluşan panelistlere Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba eşlik edecek. Fakıbaba, Şanlıurfa'daki değişimin öyküsünü gün içerisinde paylaşacak ve onlara bire bir rehberlik edecek. Şanlıurfa Belediyesi'nin üstü açık turizm otobüsüyle gerçekleşecek şehri gezisinin ardından Star Gazetesi yazarlarından oluşan panelistler, saat 19.00 Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda 'Çözüme Doğru Barışı Kim İster Kim İstemez' üzerine konuşacaklar" bilgilerine yer verildi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, panelin ödemine dikkat çekerek, "Bütün hemşerilerimi 6 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 19.00 da 'Çözüme Doğru Barışı Kim İster Kim İstemez' paneline bekliyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Star Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title