Haberler

Şanlıurfa'da Çiftçiler AK Partili Adayların Yolunu Kesti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, AK Parti'nin genel seçimlerde listede gösterdiği 12 milletvekilinin yolu, elektrik borcu yüzünden mağdur olduğunu söyleyen bir grup çiftçi tarafından kesildi.

Şanlıurfa'da AK Parti'nin genel seçimlerde listede gösterdiği 12 milletvekili adayı seçim bölgesine geldi. Partililer tarafından havaalanında karşılanan ve tanıtım toplantısının yapılacağı alana hareket eden milletvekili adaylarının konvoyu, güzergah üzerinde elektrik borcu yüzünden mağdur olduğunu söyleyen bir grup çiftçi tarafından kesildi. Grup, AK Parti ilk sıra adayı olan Nurettin Nebati'nin yardımcı olacağını söylemesinin ardından yolu ulaşıma açtı.

KONVOYUN YOLUNU KESTİLER

AK Parti'nin Şanlıurfa'dan gösterdiği 12 milletvekili adayı öğle saatlerinde uçakla GAP Havalimanı'na geldi. Milletvekili adayları havaalanında kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. AK Parti adayları Nurettin Nebati, Kasım Gülpınar, Seyit Eyyüpoğlu, Mazhar Bağlı, Halil Özcan, Hamide Sürücü, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Yusuf Eğilmez, Yıldız Süslü ve Abdullah Yeşil aday tanıtımı için uzun araç konvoyuyla kent merkezine hareket etti. Ancak, güzergah üzerinde AK Parti milletvekili adaylarının bulunduğu konvoyun yolu bir grup tarafından kesildi.

AK PARTİLİ NEBATİ ÇÖZÜM İÇİN GARANTİ VERDİ

Yolu kapatan çiftçilerin, ilk başta kendilerini karşılamaya gelen vatandaşların olduğunu sanan partililer, daha sonra grubun Bozova ilçesine bağlı Tepehöyük Mahallesi'ndeki elektrik borcu nedeniyle mağdur çiftçiler olduğu anlaşıldı. Çiftçilerin elektrik borcu nedeniyle protesto için yolu kapattıkları anlaşılınca aracından inen AK Parti birinci sıra adayı Nurettin Nebati, sorunu dinledi ve sıkıntının giderilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

ULAŞIMA AÇTILAR

Nebati'nin ikna etmesinin ardından çiftçiler yolu ulaşıma açtı ve AK Parti milletvekili adaylarının bulunduğu konvoy tanıtım toplantısının yapılacağı salona hareket etti.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Nebati Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

Efsane:

OYLAR MHPye TEK CARE

103
14
yanıtYanıtla
türkürtmobilWeb@haberler.com:

Hadece HDP gerisi yalan dolan çiftçi kardeşler

9
88
yanıtYanıtla
mhpmobilWeb@haberler.com:

Oylar mhp ye yada vatan partisine diğer hepsi boş

70
23
yanıtYanıtla
ESKİ AKPLİ:

Bu sefer MHP

85
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Milliyetçi Hareket Partisi diyeceğim bu sefer

55
34
yanıtYanıtla
mersin:

AKAPE YE OY VERMEK HARAMA ORTAK OLMAKDIR.

75
2
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

birkaç ihale alıp bir köşeden belki sizi de görürler. Ama inanın size yardımcı olacakları yok bunların dini imanı ihale ve para doğru yol HDP.

29
38
yanıtYanıtla
SAHTEKARLAR:

ALLAH BİRLİĞİNİZİ DİRLİĞİNİZİ BOZSUN İNŞALLAH. YALANCI AKAPELİLER

61
2
yanıtYanıtla
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ:

MHP iktidar olunca hesap soracak Bakın O zaman Ülkeden Kimler Kaçacak

59
4
yanıtYanıtla
SILEmobilWeb@haberler.com:

OYLAR BARISA KARDESLIGE... HDP YE

24
33
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title