Haberler

Şanlıurfa'da Celalettin Güvenç Mazbatasını Aldı

Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa ederek AK Parti'den aday olan ve geçen pazar günü yapılan yerel seçimde 483 bin 221 seçmenin oyunu alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Celalettin Güvenç, bugün İl Seçim Kurulu'na gitti.

Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa ederek AK Parti'den aday olan ve geçen pazar günü yapılan yerel seçimde 483 bin 221 seçmenin oyunu alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Celalettin Güvenç, bugün İl Seçim Kurulu'na gitti. Beraberinde eşi Turan ve kızı Selvi Nazlı ile birlikte mazbatasını alan Celalettin Güvenç, daha sonra belediye binasına geçti.

Çiçeklerle karşılandığı belediyedeki makamına geçen Güvenç, Artık laf söyleme değil iş zamanı. Şanlıurfa'ya vaat ettiklerimizi yerine getirmek için hizmete başlıyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vaat ettiğimiz gibi halkın belediyesi olacaktır dedi. Güvenç, ilk icraatının belediye birim amirlerini belirlemek ve banka hesaplarını kontrol etmek olacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title