Haberler

Şanlıurfa'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Güncelleme:

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, il müftü yardımcıları ve 13 ilçe müftüsüyle birlikte vali ve belediye başkanına ziyaret gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası başladı. Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık başkanlığında İl Müftü Yardımcıları Ramazan Aslan, Mustafa Erdem Şadiye Yılmaz ve 13 ilçe müftüsüyle birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle ilk olarak Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etmesiyle başladı. Müftü Açık hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Küçük'e bilgiler verdi.

Vali İzzettin Küçük, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak yapılacak etkinlik ve projelerin kalıcı olmasını ve daha güzel yarınlara vesile olmasını diledi. Küçük, "Bu hafta önemli bir hafta olarak kutlanıyor. Din görevlilerimizin hatırlanması, camilerimizin hatırlanması oldukça önemli. Hem cami, hem cemaat hem de din görevlilerimizin buluşmasını sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Daha sonra İl Müftüsü İhsan Açık ve beraberindeki ilçe müftüleriyle birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i ziyaret etti. Başkan Güvenç ziyarete gelen İl Müftüsü İhsan Açık'ın, ilçe müftülerin ve bütün din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Ziyaretten memnun kalan Başkan Güvenç bu gibi etkinliklerde belediye olarak üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Ramazan Aslan Şanlıurfa Müftü Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title