Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Zirvedeki Yerini Korudu

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, namağlup liderliğini sürdürdü.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, namağlup liderliğini sürdürdü.

Sezona Süper Lig hedefiyle başlayan takım, sergilediği performansla dikkati çekiyor.

Son maçında, kentin diğer temsilcisi Ceylanpınar Engelliler'i deplasmanda 73-70 mağlup eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, aldığı sonuçla zirvedeki yerini korudu.

Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ceylanpınar  deplasmanında oldukça çekişmeli bir maç çıkardıklarını söyledi.

Oyuncularının, geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadığını ifade eden Yıldırım, her hafta hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını vurguladı.

Süper Lig için kenetlendiklerini ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu sezon oynadığımız 10 maçı da kazandık. Sezon sonu yaklaşıyor. Bir üst lig hedefimize çok az kaldı. Takımımızın bu ligin üstünde bir performansı olduğunu sonuçlar gösteriyor.  Hedefimize ulaşmak için namağlup galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Serdar Yıldırım Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title