Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

16 Nisanda yapılacak halk oylamasının önemini her fırsatta anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şehit ailelerini ziyaret ederek bir vatanın zenginliğinin uğrunda şehit olanlarla ölçülebileceğini söyledi.

15 Temmuz 2016 darbe kalkışması esnasında şehit edilen Şanlıurfalı İbrahim Halil Yıldırım, Şefik Şefkatlioğlu, Ümit Yolcu ve Mustafa Direkli'nin ailelerini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici ve Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'la birlikte ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ailelere Kuran'ı Kerim ve bayrak hediye etti. İçeride ve dışarıda Türkiye üzerinde kötü oyunlar oynandığını, 15 Temmuz darbe kalkışmasıyla ülke üzerinde kötü emellerini uygulamak isteyenlerin girişimi yaşandığını belirten Başkan Çiftçi, Şanlıurfalı İbrahim Halil Yıldırım, Şefik Şefkatlioğlu, Ümit Yolcu ve Mustafa Direkli ve tüm şehitler canları pahasına vatanı koruduklarını ifade etti.

Bir vatanın zenginliğinin uğrunda şehit olanlarla ölçülebileceğini söyleyen Başkan Çiftçi, şehitlerin anısına sahip çıkacaklarını ve ülkeyi koruyacaklarını ifade ederek aziz şehitlere rahmet diledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

title