Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, büyükşehir ile birlikte Şanlıurfa'nın ve ilçelerinin hizmet konusunda çok mesafe katettiğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, büyükşehir ile birlikte Şanlıurfa'nın ve ilçelerinin hizmet konusunda çok mesafe katettiğini söyledi.

Viranşehir ilçesinde muhtar ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Güvenç, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıda Viranşehir'in hizmette çağ atladığını ifade eden Güvenç, Şanlıurfa'nın ve Viranşehir'in hizmette geriye değil, ileriye gittiğini söyledi.

Gerek sağlık alanında, gerek eğitim alanında ve gerekse de kültürel anlamda birçok çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Güvenç, çalışmalar kapsamında Viranşehir'e 2011 ve 2014 yılları arasında yaklaşık 750 milyon TL değerinde yatırım yapıldığı kaydetti.

Yapılan hizmetlere halkın sahip çıkması gerektiğini belirten Güvenç "Bu hizmetler sizler için yapıldı. Biz sizlere bu hizmetlerden faydalanın diye getirdik. Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Cumhuriyet tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Bunun için sizlerinde bu hizmetlere sahip çıkmanız gerekiyor" dedi.

Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Güvenç ve beraberindekiler, ilçe merkezi ile bazı mahallelerdeki hizmetleri yerinde inceledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Celalettin Güvenç Viranşehir Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title