Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi: Evet, Gençlerimize Güveniyorum

Katıldıkları bir çok şampiyonda gerek takım olarak gerekse bireysel olarak üst üste başarılara imza atan tenis kulübünün Esentepe’de yer alan bürosunun açılışı yapıldı.

Katıldıkları bir çok şampiyonda gerek takım olarak gerekse bireysel olarak üst üste başarılara imza atan tenis kulübünün Esentepe'de yer alan bürosunun açılışı yapıldı. Açılışta gençlere seslenen Başkan Çiftçi, "Evet, gençlerimize güveniyoruz" dedi.

Şanlıurfa'da lisanslı sporcu sayısını arttırmaya yönelik eğitim faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan tenis kulübünün büro açılışı yapıldı. 54 lisanslı sporcusu bulunan ve Esentepe Mahallesinde hizmete sunulan büronun açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.

Burada gençlere seslenen Başkan Nihat Çiftçi, "Tenisin Şanlıurfa'da yaşam bulabilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak önemli efor sarf ediyoruz. Maşuk mevkisinde Şanlıurfa Tenis Dünyasının temellerinin atıldığını duyurmak istiyorum. Tenisle ilgili merakı olan gençler ve ailelerin birlikte gidebileceği, eğitim alabileceği, antrenman ve maç yapabileceği bir kompleks olarak çok güzel bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Amacımız Şanlıurfa'yı spor şehri yapmak. Gençlerimize hizmetin en iyisi yakışır" dedi.

Yeni anayasa gençlere hitap ediyor

Konuşmasında 16 Nisan halk oylamasına da değinen Başkan Çiftçi, anayasa değişikliğinin gençleri esas aldığını söyledi. Seçilme yaşının 25'den 18'e düştüğünü hatırlatan Başkan Çiftçi, "Önümüzde 16 Nisan Halk oylaması var. Bu düzenleme gencin enerjisine önem veriyor. Bir ülkenin gencine ne kadar önem verdiğini bakış açısıyla gösteriyor. Seçilme yaşı 18'e düşüyor. Bu gençlerin de artık siyasette aktif rol oynayacakları anlamına geliyor. Gençlerimizin önü siyaseten açılacak demektir. Evet, ben de gençlerimize güveniyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Nihat Çiftçi, büronun açılışını gerçekleştirdi. Kulüp sporcularının aldığı madalyaları yakından inceleyen Başkan Çiftçi, sporun her branşında Büyükşehir Belediyesinin gençlerin yanında olduğunu söyledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title