Haberler

Şanlıurfa AK Parti'li Vekillere Suruç'ta Protesto

Suruç'ta meydana gelen patlamanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili Nureddin Nebati, beraberinde AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar, Hamide Sürücü, Mazhar Bağlı, Seydi Eyüpoğlu, Halil Özcan ve Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte gece saatlerinde patlamanın meydana geldiği Amara Kültür Merkezi'ne geldi.

Suruç'ta meydana gelen patlamanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili Nureddin Nebati, beraberinde AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar, Hamide Sürücü, Mazhar Bağlı, Seydi Eyüpoğlu, Halil Özcan ve Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte gece saatlerinde patlamanın meydana geldiği Amara Kültür Merkezi'ne geldi. Güvenlik önlemleri arasında minibüsle patlamanın yaşandığı alana gelen milletvekilleri, olay yerinde toplanan kalabalık tarafından ıslıklarla yuhalanarak protesto edildi. Patlamanın meydana geldiği yerde yaklaşık 5 dakika inceleme yapan milletvekilleri, daha sonra bölgeden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nureddin Nebati Şanlıurfa Gülpınar Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title