Haberler

Sankon Pakistan Temsilciliği'ne İş Adamı Mıan Habib Ullah Seçildi

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Pakistan Devleti Temsilciliği'ne iş adamı Mian Habib Ullah seçildi.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, kuruluşun Pakistan teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığı kaydedildi. Kuruluşun Pakistan temsilciliğine Pakistan Hükümeti eski bakanlarından ve bir dönem Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevinde de bulunan iş adamı Mıan Habib Ullah'ın seçildiği kaydedildi. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Yakup Kodalak, "Kuruluşumuz Pakistan Devleti teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamıştır. Kuruluşumuzun Pakistan Devleti Temsilciliği'ne Pakistan hükumetinin eski bakanlarından ve bir dönem Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı da yapmış iş adamı Mıan Habib Ullah seçilmiştir. Mian Habib Ullah, Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşunu ve kuruluşun Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy hanımefendiyi Pakistan Devleti sınırları içerisinde en üst düzey makamlarda temsil etme yetkisine sahiptir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pakistan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title