Haberler

Sankon, Avrupa Devletleri Bölge Başkanlığı Ofisini Almanya'da Açtı

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkez Sözcüsü Dr. Nilgün Çetinkaya, Almanya’nın Köln şehrinde Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Avrupa Devletleri Bölge Başkanlığının açıldığını duyurdu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Merkez Sözcüsü Dr. Nilgün Çetinkaya, Almanya'nın Köln şehrinde Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Avrupa Devletleri Bölge Başkanlığının açıldığını duyurdu.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Dr. Nilgün Çetinkaya yapmış olduğu basın toplantısıyla Konfederasyonun Avrupa teşkilatlanmasında merkez olarak Almanya'yı seçtiklerini ve bütün Avrupa Devletlerinin yapılanmasının Almanya üzerinden yapılacağını açıkladı. Çetinkaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Avrupa Bölge Başkanlığına Almanya ve Avrupa'nın tanınmış Türk İş Adamlarından Alman Türk Ticaret Odası Başkanı ve Almanya'nın ve Avrupa'nın en büyük ekonomik Türk sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Avrupa Türk İş Adamları Derneği ATİAD'ın Kurucu Genel Başkanı, Almanya Tema Vakfı Genel Başkanı DİTİB Başkanı Hayati Önel'in atandığını duyurdu.

Nilgün Çetinkaya, "Hayati Önel beyefendi Almanya ve Avrupa'da bir çok Türk sivil toplum kuruluşlarının kurucu başkanlığını yapmış Almanya ve Avrupa'da Türk soydaşlarımızın vatandaşlarımızın sorunlarıyla

yakından ilgilenmiş ve bu çalışmalarından dolayı 2009 yılında dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına Üstün Hizmet Onur Madalyası takdim edilmiştir. Yönetim kurulu olarak sayın Hayati Önel beyefendiye güvenimiz tamdır yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetinkaya Almanya Köln Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title