Haberler

Sanko Üniversitesi '1. Öğrenme Şenliğinde'

Gaziantep Festival Park’ta 26-28 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen “1. Öğrenme Şenliği”nde SANKO Üniversitesi de katıldı.

Gaziantep Festival Park'ta 26-28 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen "1. Öğrenme Şenliği"nde SANKO Üniversitesi de katıldı.

Çok sayıda kuruluşun yanı sıra, Gaziantep ve çevre illerden eğitim kurumlarının da katıldığı şenlikte SANKO Üniversitesi de akademisyen ve öğrencileriyle yer alıyor. SANKO Üniversitesi standında, farkındalık oluşturmak amacıyla değişik aktiviteler düzenlenerek, ziyaretçiler bilgilendiriliyor.

Şenliğin açılışına katılan Vali Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Şaban Cengiz ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, SANKO Üniversitesi standını ziyaret ederek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güner Dağlı'dan üniversitenin şenlik kapsamındaki etkinlikleri konularında bilgiler aldı.

Şenliklerin verimli geçmesi temennisinde bulunan yetkililer, ayrıca Beden Kitle İndeksi ölçümüyle ilgili uygulamalar da yaptırarak, stanttaki görevlilerle sohbet etti.

Sosyal sorumluluk kapsamında SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi ekibi, "El Dezenfeksiyonu"na dikkat çekerken, Sağlık Bilimleri Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü "Aktif Yaşamın Faydaları", "Ofis Egzersizleri", Beslenme ve Diyetetik Bölümü" Beden Kitle İndeksi Nedir? Nasıl Ölçülür?", Hemşirelik Bölümü ise "Meme Kanserinde Meme Muayenesi", "Kanserde Erken Tanı Hayat Kurtarır" ve " Kanserden Nasıl Korunalım?" konularında bilgiler paylaşıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öğrenme Şenliği Gaziantep Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title