Haberler

'Sanko Park Kart' Hediye Yağmuru

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park, ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.'Sanko Park Kart' ile alışveriş yapan ziyaretçiler, alışverişlerinin ardından kartlarda biriken puanları ile dilediği hediyeyi...

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park, ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

'Sanko Park Kart' ile alışveriş yapan ziyaretçiler, alışverişlerinin ardından kartlarda biriken puanları ile dilediği hediyeyi seçebiliyor. Yemek menülerinden ev aletlerine, kişisel bakım ürünlerinden elektronik eşyalara kadar farklı hediyelerin yer aldığı kampanyaya, 'Sanko Park Kart' sahibi tüm ziyaretçiler katılabiliyor.

Gaziantep'in önde gelen yaşam alanı olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer ve Dominos Pizza gibi markalar bulunuyor.

Aylık bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla marklara ve kaliteyi arayan tüketicilere ortak buluşma alanı sunuyor.

SANKO PARK

Sanko Park Alışveriş Merkezi, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip. Sanko Park bünyesinde 3 bin 80 metrekare Teknosa elektronik hipermarketi, 2 bin 995 metrekare Avşar Sinemaları, 4 bin 271 metrekare Play Park Bowling ve eğlence merkezi, 340 metrekare Buzz Park buz pisti, 25 bin 5 metrekare ana (Anchor) mağazalar, 18 bin 532 metrekare mağaza, 3 bin 253 metrekare restoran & fastfood & cafe alanlarının yanı sıra, 500 metrekare araba yıkama alanı ve bin 200 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

SANKO PARK KART

Sanko Park Alışveriş Merkezi bünyesinde oluşturulan 'Sanko Park Kart' sistemi, Sanko Park Kart sahibi olan üyelerine, sisteme dahil mağaza, kiosk, stand ya da diğer program ortaklarının hizmet tanıtımları, genel ve özel kampanya, promosyon, tanıtım, puan kazanma/harcama, hediye çeki verilmesi, indirim ve düzenlenen aktivitelere katılma gibi avantajlar sağlamak amacıyla oluşturulan tüketici memnuniyeti odaklı programdır. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Paşabahçe Gaziantep Sanko Mudo Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title