Haberler

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu Açıklaması

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Hükümet kurulacaksa bir an önce kurulsun. Seçim olacaksa bir an önce olsun ve belirsizlik artık bir şekilde son bulsun” dedi.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Hükümet kurulacaksa bir an önce kurulsun. Seçim olacaksa bir an önce olsun ve belirsizlik artık bir şekilde son bulsun" dedi.

CNBC-E kanalında Melda Yücel'in sunduğu Finanscafe programına telefonla katılan Konukoğlu, daha fazla zaman kaybına yol açılmadan, hükümet konusunun bir an önce netliğe kavuşması gerektiğini söyledi. Dolardaki yükselişte, güney sınırları ötesi etkenlerden daha çok dünya piyasalarındaki gelişmelerin önemli rol oynadığına dikkati çeken Konukoğlu, dolardaki hareketliliğin kontrol altında tutulmasının daha farklı sıkıntılara neden olabileceğine vurgu yaptı.

Konukoğlu, Gaziantep'te son dönemde yaşanan sıkıntılara ilişkin soruya, "Gaziantep Suriye ile sınır ili. Diğer illere göre daha kritik bir noktada. Ama herkes işine, gücüne devam ediyor" yanıtını verdi.

Önünde sonunda demokrasi, huzur ve güven ortamının galip geleceğini kaydeden Konukoğlu, özellikle üç aydan beri hükümetin kurulması noktasında herkesin beklenti içerisinde olduğunu belirterek, "Hükümet konusundaki belirsizlik sona ermeli. Kurulacaksa bir an önce kurulmalı. Yok, seçim olacaksa bir an önce olmalı ki, belirsizlik son bulmalı ve herkes önünü görmeli" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Abdulkadir Konukoğlu Sanko Holding Gaziantep Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title