Haberler

    Sane 50 Milyon ile Rekor Kıracak

    ALMAN Schalke kulübünün 20 yaşındaki futbolcusu Leroy Sane'ye Manchester City kancayı taktı.

    İngiliz ekibi 20 yaşındaki futbolcu için 50 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Eğer transfer gerçekleşip Manchester City Kulübü Schalke Kulübüne Sane için 50 milyon Euro bonservis ücreti öderse, Alman futbol tarihinde bir rekor kırılmış olacak. Sane en pahalı futbolcu olarak tarihe geçecek. Bu alanda rekor Mesut Özil'in. Mesut Özil'i 2013 yılında Real Madrid'den alan Arsenal, yıldız futbolcu için İspanyol kulübüne 47 milyon Euro ödemişti.

    CİDDİ BAŞARISI YOK

    Alman futbolunun 'altın çocuğu' olarak gösterilen Sane henüz 20 yaşında. Ünlü futbolcu Souleyman Sane'nin oğlu. Şimdiye kadar sadece dört kez Alman milli takım forması giydi. Schalke'li genç futbolcunun Bundesliga'daki maç sayısı ise 57. Attığı gol ise sadece 13. Kariyerinde şimdiye kadar çok dikkat çekici istatistiki bilgiler olmayan Sane'nin transferi gerçekleşmesi taktirde yıllık kazancı ise tam 6 milyon Euro olacak. Manchester City'in ısrarla almak istediği Sane için milli takımdan hocası Joachim Löw "O futbol için kazanılmış bir hediye. Çok rafine bir futbolcu" dedi.

    BUGÜN YARIN GERÇEKLEŞİR

    Schalke'nin Sportif Direktörü Christian Heidel Sane'nin transferiyle ilgili "Anlaşma mali konular aşamasında değil. Yani Sane bugün yarın gidebilir. Sane bize gitmek istediğini söyledi. Biz de onun kararına saygı duymak zorundayız. Bizim için önemli olan Schalke'nin çıkarları. Ancak biz Sane'yi satışa çıkarmadık. Bu sezonu onunla planladık" dedi. Sane'nin babası Souleyman Sane uzun yıllar Bundesliga'da futbol oynadı. Şimdilerde 55 yaşında olan baba Sane, toplam 174 kez Bundesliga'da sahaya çıktı. 51 de gol kaydetti.

    EN PAHALI ALMAN FUTBOLCULARI

    Sane, transferinin gerçekleşmesi durumunda Alman futbol tarihine en pahalı futbolcu olarak geçecek. Şimdiye kadar 47 milyon bonservis ücretiyle Mesut Özil ilk sırada yer alıyor. Mesut'u bu yıl Dortmund'dan Bayern Münih'e transfer olan defans futbolcusu Hummels izliyor. Mats Hummels için ödenen ücret 38 milyon Euro. Üçüncü sırada ise Mario Götze bulunuyor. Bayern Münih, 2013 yılında Götze için yine Dortmund kulübüne 37 milyon Euro ödemişti. Mayıs ayında Manchester City'e transfer olan İlkay Gündoğan ise en pahalı Alman futbolcular sıralamasında 27 milyon Euro ile 10. sırada yer alıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Leroy Sane Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title