Haberler

Sandıklı'yı Esir Alan Tavuk Gübresi Kokusuna Çözüm

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde hafta sonu ilçeyi esir alan tavuk gübresi kokusu, Sandıklı Belediyesi Zabıta ekiplerinin çalışması ile geçici olarak çözüldü.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde hafta sonu ilçeyi esir alan tavuk gübresi kokusu, Sandıklı Belediyesi Zabıta ekiplerinin çalışması ile geçici olarak çözüldü.

Sandıklı halkının uzun zamandır şikayetçi olduğu tavuk gübresi kokusu, vatandaşları isyan ettirdi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Akşit; "Hafta sonu ilçemizde yayılan tavuk gübresi kokusunun Cuma mahallesi Karacaören yolu üzerinde bir vatandaşın bahçesine tavuk gübresi sermesinden kaynaklandığını tespit ettik. Görevli ekipler çalışmaları sonucu gübrenin üzeri kapatılarak gerekli ilaçlamaları yaptık. Vatandaşa da gerekli uyarılarda bulunduk. Ayrıca ilçemiz Kaplıca kavşağı mevkiindeki tavuk çiftliği işletmecileri ile görüşerek bu gübreleri yaz aylarında nakliyesini yapmamaları, yerinden nakledildiği zaman sıcak havanın ve rüzgarın da etkisiyle çok kötü koku yaydığını sözlü olarak ikaz edip, yazılı olarak tebligatta bulunduk" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title