Haberler

Sandıklı Yeni Yıla Emel Sayın'la Girdi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki bir otelde düzenlenen yılbaşı gecesinde sanatçı Emel Sayın, sahneye çıktı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki bir otelde düzenlenen yılbaşı gecesinde sanatçı Emel Sayın, sahneye çıktı. Sandıklı Hüda-i Kaplıcaları'ndaki May Termal Otel'de düzenlenen yılbaşı gecesinde Emel Sayın konser verdi. Saat 23.30'da 'Agora Meyhanesi' şarkısıyla konserine başlayan Emel Sayın, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yeni yılın ilk dakikalarıyla coşku doruğa ulaşırken, davetliler cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle Emel Sayın'ı görüntülemeye çalıştı.

Konser öncesi basın mensuplarına yeni yıl dileklerini aktaran Emel Sayın, "İnşallah güzel bir yıl olsun hepimiz için. Ülkemize huzur diliyorum. Halkımıza, hepimize huzur, sağlık diliyorum. Ümitlerimiz hiç bitmesin. Güzel ümitlerimiz hep yeşil yeşil, taze kalsın" dedi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner de ailesiyle birlikte yeni yıla Emel Sayın'ı dinleyerek girdi. Vali Güner, "Görevleri başında olan askerlerimize, polisimize, doktorlarımıza cenabı Allah kolaylık versin. Aziz milletimiz, aziz devletimiz, aziz bayrağımız ilelebet bugün olduğu gibi dalgalansın ve kardeşliğimiz daimi olsun. Herkese mutluluklar diliyoruz. Herkese sevgilerimi sunuyorum. Mutlu yıllar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emel Sayın Sandıklı Termal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title