Haberler

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında Saatlik Su Banyoları Hizmete Girdi

Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcalarında bulunan su banyoları, yapılan tadilatın ardından baştan sona yenilenerek vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Sandıklı ilçesindeki Hüdai Kaplıcalarında bulunan su banyoları, yapılan tadilatın ardından baştan sona yenilenerek vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Tadilat bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sonrası modern bir görünüm kazanan Orkide aile su banyoları, vatandaşlar tarafından Hüdai Kaplıcalarında en çok tercih edilen yerler arasında bulunuyor.

Yapılan yatırım ve yenilikler sonrası kaplıca bölgesinde gözle görülür bir yoğunluk ve talep oluşmaya başladı. Özellikle hafta sonları Sandıklı'dan gelen ve dışarıdan gelen misafirlere kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen Orkide saatlik banyoları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Sandıklı'yı bölgenin gözde tatil ve termal turizm mekanları haline getirmek için çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Çöl, çalışmalar hakkında vatandaşlardan olumlu dönüşler aldıklarını belirtti.

Tadilat sonrası aile saatlik su banyolarının daha temiz, bakımlı ve hijyenik hale geldiğini ifade eden Çöl, "Hüdai Kaplıcalarımıza yapılan yatırımlar ve yenilikler gözle görülür bir hale geldi. Yollar yenilendi, kaplıca yolu çift şerit oldu. Kaplıca meydanı yenilendi, odalar değişti ve mesire alanları ile yeni iş yerleri yapıldı. Uzun zamandır kaplıcada böylesine yenilikler yapılmamıştı. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sandıklı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title