Haberler

Sandıklı'daki Park Cinayetinde Önemli Gelişme

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, 2014 yılında tüfekle vurularak öldürülen bir kişinin katil zanlısı olduğu öne sürülen üvey kardeşi Mustafa T.Y., polis tarafından gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, 2014 yılında tüfekle vurularak öldürülen bir kişinin katil zanlısı olduğu öne sürülen üvey kardeşi Mustafa T.Y., polis tarafından gözaltına alındı. Üvey kardeş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 24 Eylül 2014 tarihinde yaşandı. Kemal Aşkar (37), Sandıklı Alparslan Türkeş Parkı'nın çıkış kapısında otururken kimliği belirsiz bir kişi tarafından tüfekle vuruldu. Aşkar'ın yapılan ilk incelemelerde uzaktan ateşlenen bir tüfekle vurulduğu tespit edilirken, olaydan sonra Sandıklı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olay sonrası çalışma başlatan Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri teknik ve fiziki takip sonucu dün Aşkar'ın katil zanlısı olduğu iddia edilen Mustafa T.Y.'ye ulaşarak gözaltına aldı. Mustafa T.Y'in sorgusunda cinayeti kabul etmediği ve Aşkar'ı kendisinin öldürmediğini belirttiği kaydedildi. Ancak dün akşam görülen mahkemede, arkadaşlarının cinayeti Mustafa T.Y.'nin işlediği yönünde ifade verdikleri kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Eylül Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ali yaldız:

ali yaldız ben inanmıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title