Haberler

Sandıklı'da Trafik Kazası, 3 Yaralı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, arkasında 2 römork takılı traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, arkasında 2 römork takılı traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında Sandıklı İlçesi Toprak Mahsulleri Ofisi Kavşağında meydana geldi. Ali E.(33) idaresindeki arkasında 2 boş römork takılı 20 UF 259 plakalı traktör ile Mustafa H.(23) idaresindeki 15 NR 500 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, traktör şoförü Ali E.(33), otomobilde sıkışan şoförü Mustafa H.(23) ile otomobilde yolcu olarak bulunan Çetin D.(32) yaralandılar. Sıkışan yaralı, sağlık ekipleri ve vatandaşlar yardımı ile bulundukları yerden çıkartılarak Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili polisin soruşturması devam ederken, görgü şahidi bazı vatandaşlar, bu kavşakta daha önce de kazaların meydana geldiğini söylediler. Vatandaşlar, trafik ışıklarında meydana gelen arıza nedeni ile kazaların oluştuğunu öne sürerek tedbir alınması gerektiğini belirttiler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Toprak Mahsulleri Ofisi Sandıklı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title