Haberler

Sandıklı'da "Kadın Gözüyle Afyon" Projesi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde KOSGEB "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" ve "Kadın Gözüyle Afyon" fotoğraf kurslarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde KOSGEB "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" ve "Kadın Gözüyle Afyon" fotoğraf kurslarında başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen törende konuşan, Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yavuz, kadınlara fotoğraf çekim tekniklerini öğreterek, hem kendilerine hobi edinmesi hem de sosyal çevrelerindekileri arşivlemesine yardımcı olmak amacıyla fotoğrafçılık kursu düzenlendiğini söyledi.

"Kadın Gözüyle Afyon" fotoğraf kursunda 17 kursiyerin belge almaya hak kazandığını belirten Yavuz, diğer kurs olan KOSGEB "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunda ise 80 saat kursiyerlerin eğitim gördüğünü kaydetti.

Yavuz, 28 kişinin de bu kurstan belge almaya hak kazandığını ifade etti.

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan da ilçenin çok büyük potansiyele sahip olduğuna işaret ederek, kadınların sadece evlerinin mutfağında değil, iş hayatının mutfağında da görev almalarının önemli olduğunu ifade etti.

Program, protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yavuz Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title