Haberler

Sandıklı Av Malzemeleri Bayiini Soydular

Av malzemeleri bayiini soydularAfyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde av malzemeleri satışı yapan işyerinden çalınan piyasa değeri 100 bin lira olan 26 adet av tüfeği ve malzemeler, yapılan baskında Y.T.'nin evinde ele geçirildi.

Av malzemeleri bayiini soydular

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde av malzemeleri satışı yapan işyerinden çalınan piyasa değeri 100 bin lira olan 26 adet av tüfeği ve malzemeler, yapılan baskında Y.T.'nin evinde ele geçirildi.

Sandıklı İlçesi'nde 8 Mayıs'ta Ece Mahallesi Yunus Emre Bulvarı'ndaki av malzemeleri satışı yapan işyerinden piyasa değeri 100 bin TL olan 26 av tüfeği, 2 dürbün, 15 çakı, 10 kuru sıkı tabanca, 5 el feneri, çok sayıda kuru sıkı tabanca ve av tüfeği fişeği çalındı. Şikayet üzerine çalışma başlatan polis, malzemeleri Y.T'nin evinde ele geçirdi. Olayla ilgili Y.T ve K.G.'yı gözaltına alan polis, diğer şüpheliler M.U ve Y.S.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title