Haberler

'Sandık.org' Seçime Hazır

Türkiye'nin En Geniş Kapsamlı Seçim Sitesi Www.sandik.org Seçim Hazırlıklarını Tamamladı.

Türkiye'nin en geniş kapsamlı seçim sitesi www.sandik.org seçim hazırlıklarını tamamladı.

22 Temmuz 2007 tarihihde yapılacak seçimler öncesinde, Türkiye'nin en geniş kapsamlı seçim sitesi sandik.org hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın ürünü olan www.sandik.org sitesinde tüm partilere özel sayfalar, siyasi partilerin program, tüzük ve teşkilat haritaları, siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatları hakkında araştırma ve bilgiler yer alıyor. Sitede, 1954 yılından günümüze tüm detaylarıyla, partilere, illere, ilçelere göre geçmiş seçim sonuçları da yer alıyor. Sitede ayrıca

tüm seçim bölgelerinde 30 binin üzerinde parti ve aday bazında anketler düzenleneniyor. Böylelikle milletvekili adayları ve vakandaşlar kendi seçim bölgelerindeki son durumu sürekli olarak görebilecek. AGB Bilişim çatışı altında yayın yapan www.sandik.org'da, genel seçim bilgileri, nüfus seçmen bilgileri, milletvekili bilgileri, grafiklerle seçim sonuçları, ulusal, bölgesel ve yerel haberler, siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatları hakkında haberler, siyasi parti milletvekili aday ve aday adayları,

bağımsız milletvekili aday ve aday adayları hakkında haber, araştırma, tanıtım ve bilgiler, tüm haberleri, siyasi partilere, illere, ilçelere göre okuma kolaylığı, çeşitli araştırmalara ve dosyalara ulaşılabiliyor. Ayrıca site üzerinde canlı olarak Meclis TV izleme olanağı bulunuyor. Seçmenin nabzını tutarak kısa süre içinde büyük ilgi gören site, 1 hafta içinde İngilizce haber servisini de yayına sokacak.

(EKO-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title