Haberler

Sandalyede Sessizce Ağlayıp, Şehit Oğlunun Cenazesini Bekledi (3)

Bakan EROĞLU'DAN ŞUHUT VE AFYONKARAHİSAR ZİYARETİOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'nde şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Esen'in cenazesinin ardından baba ocağı Şuhut İlçesi'ne giderek Ak Parti İlçe Başkanlığı ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Bakan EROĞLU'DAN ŞUHUT VE AFYONKARAHİSAR ZİYARETİ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'nde şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Esen'in cenazesinin ardından baba ocağı Şuhut İlçesi'ne giderek Ak Parti İlçe Başkanlığı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Şuhut'un ardından Afyonkarahisar'a geçen Bakan Eroğlu, burada teşkilat üyesi gençlerin ilgisiyle karşılaştı. Ak Parti İl Başkanlığı'nda konuşan Bakan Veysel Eroğlu, FETÖ'nün saldırı yapabileceğiyle ilgili bilgiler olduğunu söyledi. Saldırılara karşı güvenlik önlemlerinin alındığını kaydeden Bakan Eroğlu, "15 Temmuz büyük ölçüde püskürtüldü ama bu hainlerin başka hesapları olabilir. Nitekim bazı gelen haber, istihbaratlara göre 24 Ağustos ile 10- 15 Eylül arasında böyle bir takım hareketler yapacakları, bazı noktalara IŞİD destekli, PKK destekli bir şeyler yapacakları, helikopterli bir takım saldırılarda bulunacakları şeklinde haberler geliyor. Ama biz de o konuda hazırlıklıyız, Allah'ın izniyle demir yumruğumuzu onların kafalarına indireceğiz" dedi.

'GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK HAİN'

Medya kuruluşlarına çağrıda bulunarak FETÖ üyeleri için 'imam' tanımlamasının kullanılmamasını isteyen Bakan Veysel Eroğlu, haberlerde 'imam' yerine 'hain' yazılmasını istedi. Fetullah Gülen'in sahte mehdi olduğunu da vurgulayan Bakan Eroğlu, şöyle dedi:

"FETÖ terör örgütünü tamamen temizlemek konusunda hükümetimiz ve milletimiz kararlıdır. Bunlara en ağır ceza verilecektir. FETÖ, öyle hain bir örgüt ki tamamen İslamiyet'i tahrif etmek suretiyle faaliyet gösteriyor. Kendisine 'mehdi' süsü vermesi bu büyük hainliğin göstergesidir. Hikmeti falan varmış, kendisi kainat imamıymış, bunlar imam falan değil. Allah aşkına bazen 'il imamı', 'ilçe imamı' ya da 'şu bakanlığın, şu birimin imamı' gibi ifadeler oluyor. O ifadeyi lütfen düzeltelim. Medyamızdan bunu rica ediyorum. Unutmayın ki imamlar bizim başımızın tacı. FETÖ terör örgütünün mensuplarına 'imam' değil de 'il haini', 'ilçe haini' veya 'şu bakanlık FETÖ haini', 'FETÖ haininin şu bakanlıktaki elebaşı' gibi tanımlar kullanın. Lütfen buna bundan sonra 'imam' falan demeyin. O da 'kainat imamı' diye kendisini adlandırmış olanı da 'şu ana kadar dünyada gelmiş geçmiş en büyük hain' diye tarif edelim. Tarihte pek çok sahte mehdi, sahte peygamberler çıkmıştır. Bu da bu yüzyılın sahte mehdisi. Böyle densiz, alçak bir hain."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Şuhut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title